Politica de retur marfa

DIAMOND FISH  ofera posibilitatea returului produselor pentru clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la primirea coletului.

 

  • Returnarea coletului se face exclusiv prin plata costurilor de catre Client..
  • Se recomanda pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.
  • Adresa la care se trimit coletele de retur este Bulevardul Basarabia, Nr 94 , Bl A1, SC A, Parter  Telefon: 0766296513

 

Conform legistaţiei în vigoare, clienţii persoane fizice au dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.Renunţarea la cumparare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate pe site sau prin comanda telefonica, si livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (fără semne de utilizare, în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile de la retur.

Pentru achizitiile online, pentru a primi banii inapoi clientul trebuie sa comunice in scris, pe e-mail, contul in care doreste sa i se faca plata.

In cazul in care produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, respectiv prezinta urme de manipulare, DIAMOND FISH va diminua suma returnata cu o suma corespunzatoare stadiului in care se afla respectivele produse.

Conform art. 14 din OUG 34/2014, Consumatorul este reponsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor, rezultata din manipularea acestora.

Pentru a returna un produs, contactati magazinul telefonic sau pe e-mail.

 

Exceptii privind dreptul de retur o fac urmatoarele categorii de produse:

  • Fire pescuit ce nu vin ambulate de catre producator.
  • Pungi nada ,pelete,boilies,etc sparte sau deteriorate.

 

In conformitate cu legea in vigoare, DIAMOND FISH isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor  aflate intr-o stare avansata de deteriorare ce nu pot fi returnate sau puse in vanzare.

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care DIAMOND FISH este informat de catre client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele si dupa ce acesta completeaza formularul de retur.Aceasta solicitare se considera valida doar daca este insotita de detaliile complete necesare returului banilor. Clientul poate primi, la alegere, contravaloarea produselor sau echivalentul acestora sub forma altor produse cu valori egale.

 

Mentiuni:

  • DIAMOND FISH isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor retururi repetate ale aceluiasi client.
  • DIAMOND FISH isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia in care coletul prezinta urme avansate de deteriorare(indoit,spart,lovit) din cauza transportului si nu suntem in instintati in maxim 48 H de la primirea acestuia.
  • In cazul in care produsele returnate de catre Client nu prezinta factura,certificatul de garantie,accesorii lipsa sau urme de folosire se va percepe o parte din suma produsului suma ce va fii communicate ulterior catre Client.

 

Pentru returnarea unui produs este obligatorie folosirea formularului special de retur pe care il gasiti AICI.

DiamondFish
Logo
Register New Account
Shopping cart